Kinderen knippen vanaf € 22

Wij vinden het leuk om kinderen te knippen. Daarbij vinden we het fijn het kind centraal te laten staan tijdens de knipbehandeling. In samenspraak met het kind( als het gezien de leeftijd kan) het kapsel te bepalen en een fijne gesprekje met ze te hebben. Voor ons is het belangrijk dat de kinderen blij zijn met hun nieuwe haar. Daarbij zijn er voor de jongens heerlijke producten die we in hun nieuwe coupe verwerken, en als we bij de meisjes nog tijd hebben voor een leuke vlecht of bewerking, zullen we dat altijd gratis doen. Gewoon omdat we ons vak leuk vinden en de kids dat extra special vinden.

Dames/Heren knippen vanaf € 26

Lekker in je haar.

Je kapsel is iets persoonlijks. Bij Kapsalon Voluum leren we je graag kennen en gaan we op zoek naar het juiste kapsel dat echt bij jou past. Want een kapsel creëren staat voor jouw identiteit, zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en geeft je daardoor meer zelfvertrouwen. Wij helpen je graag hierbij.

Kleuren vanaf € 44.50

Kleuren is een vak apart. Daarom is voor ons een adviesgesprek erg belangrijk. In dit gesprek bespreken wij jou wens, en geven indien nodig aan of het haalbaar is. Haarverven is een proces wat uit veel facetten bestaat. Het is niet als je een kleur aanwijst dat het ook automatische die kleur wordt. Verschillende facetten bij elkaar opgeteld geeft het eindresultaat. Mocht je een kleuring hebben die je graag wilt, maar twijfel je of het bij jou kan, bel gerust even of kom even langs. Dan kunnen wij jou kosteloos advies op maat geven.

Omvorming vanaf € 84

Het haar permanent omvormen. Dat kan in een klassieke permanent. Deze omvorming heeft een houdbaarheid van ongeveer drie maanden. Vaak wordt er ook gewerkt met een headline. Dit is een grovere omvorming en staat er voor dat je haar makelijker in model blijft waar niet echt een krul in komt. Dit heeft een houdbaarheid van acht tot tien weken. Deze vanaf prijs is inclusief knippen en modeleren.