Kapsalon Voluum voor Hem en Haar

In 1989 opende kapsalon Voluum voor het eerst haar deuren in een klein pandje aan de havenstraat, groeide al snel en verhuisde naar een groter pand gelegen Havenstraat 11.

Ons team bestaat uit 7 topstylisten met een goede opleiding en met een ruime ervaring. We nemen deel aan vakgerichte trainingen en blijven zo up to date in ons vak. Ook bezoeken we regelmatig vakbeurzen in binnenland en buitenland.

In onze kapsalon wordt gewerkt met hoogwaardige producten van Alcina en Kerastase. Voor ieder hoofdhuid en haar probleem kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag.

Onlangs hebben wij een nieuw styling lijn geïntroduceerd MIND. De producten zijn ontwikkeld door kappers voor kappers, waar wij zelf ook deel van uitmaken. MIND heeft daarom de beste producten, omdat de producten totaal naar de wens van de consument zijn gemaakt.

Het allerbelangrijkste voor onze kapsalon is een brede interesse in onze klanten. Wij baseren ons advies niet alleen op uiterlijk kenmerk zoals gezichtsvormen en huidtype, wij zijn geïnteresseerd in je hele lifestyle en geven je graag advies dat volledig op jou is afgestemd. Bel ons gerust of loop even bij ons binnen.

Kapsalon Voluum, een toegankelijke kapperszaak waar een breed publiek welkom is.